Stefan Preda – noul antrenor al Chimiei Brazi

Fostul international, Stefan Preda, a revenit pe banca celor de la Chimia Brazi, echipa la care si-a inceput, practic, cariera de antrenor, acum 2 sezoane.
El l-a inlocuit in functie pe Vali Negoita, un alt antrenor tanar, dar care nu a adus suflul asteptat de conducere. Infrangerea din meciul de cupa cu Petrolul II a fost picatura care a umplut paharul nemultumirilor, din acel moment plecarea sa de la echipa devenind doar o chestiune de ore.
Stefan Preda a mai primit, astfel, o sansa din partea conducerii administrative. El a mai antrenat Chimia in liga a doua si a avut chiar rezultate bune, in special in finalul de campionat.
“Sunt foarte bucuros pentru ca mi s-a dat aceasta sansa. Trebuie sa muncim mult pentru a ne pune la punct pana la startul sezonului. In liga a treia Chimia nu poate fi decat o grupare care sa lupte pentru pozitiile fruntase. Principalele directii pe care trebuie sa ne axam acum sunt concentrarea jucatorilor si orientarea tactica. Mie mi se pare ca aici sufera cel mai mult echipa. Este un avantaj faptul ca ii stiu pe toti baietii si impreuna trebuie sa facem treaba buna!”, ne-a declarat Fane Preda.
Presedintele gruparii de langa Combinat, Romulus Olteanu, a punctat si el momentul revenirii lui Preda la echipa: ”Preda a primit o a doua sansa de a antrena aceasta echipa. Am discutat cu toti, fiecare stie ce are de facut pentru a inregistra un parcurs bun in campionat. Nu as mai vrea ca, la Brazi, sa schimbam antrenorii ca in sezonul trecut”.
Preda a condus, ieri, primul antrenament al Chimiei in acest sezon. El a semnat un contract pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire, in functie de evolutia echipei.
Cu Fane Preda la timona, formatia de langa Combinat va disputa, maine, o noua partida de verificare in compania unei alte formatii prahovene – Conpet Ploiesti.
Edi MOLDOVAN