Dragi cititori,
acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste,
va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.
Unde se plateste taxa de urgenta pentru cazierul fiscal?
De cateva zile, in fiecare dimineata, ma duc la Directia Generala a Finantelor Publice Prahova, deoarece m-am angajat de doua saptamani, iar pentru intocmirea actelor aferente am nevoie de cazierul fiscal. Mentionez ca locuiesc in Plopeni, si de fiecare data cand m-am adresat institutiei respective, m-au tot amanat, spunandu-mi ca daca vreau sa obtin mai repede respectivul document trebuie sa achit o taxa de urgenta. Intrebarea mea este unde pot plati aceasta taxa si care este valoarea ei?
Cristina Stamate, Plopeni
***
Doamna Stamate, taxa pentru eliberarea certificatului de cazier fiscal, in valoare de 20 de lei, conform Ordonantei Guvernului nr 75/2001 privind organizarea si functionarea cazierului fiscal, se plateste la unitatile de trezorerie si contabilitate publica in a caror raza teritoriala aveti domiciliul fiscal. In cazul dumneavoastra, puteti plati aceasta taxa la primaria sau la o unitate CEC din orasul in care locuiti.