Suedia – Spania 1-2
In prima partida a zilei de sambata, la Innsbruck s-au infruntat Spania si Suedia, invingatoarele din prima runda. Ibericii veneau dupa un 4-1 administrat Rusiei, in timp ce scandinavii intrau pe teren aureolati de victoria cu 2-0 in fata campioanei europene en-titre, Grecia.
Spania a inceput mai bine partida, iar in minutul 15, Torres inscrie de la sase metri, cu talpa, practic, fructificand mingea primita de pe partea stanga, de la Silva. Dupa numai doua minute, scandinavii au ocazia egalarii, dar veteranul Henrik Larsson reuseste doar un gol turcesc, mingea sutata de el de pe partea dreapta, la firul ierbii, intalnind plasa laterala.
Situatia se va echilibra pe tabela in minutul 34, cand Ibrahimovic preia in careu si apoi fructifica din apropiere o minge primita de la Stoor. Pana la pauza, chiar in ultimul minut, se petrece o faza extrem de controversata: Silva cade in careu, impins de Elmander, dar germanul Vink nu acorda penalty. Repriza a doua incepe la fel – Spania are posesie mai buna, Suedia se apara calm si incearca sa profite de orice greseala. Dar pe teren nu se mai afla autorul golului egalizator, Zlatan Ibrahimovic, inlocuit cu Rosenberg. Lovitura de teatru vine in ultimul minut de prelungire. Villa profita de greselile lui Mellberg si Hansson si il invinge pe Isaksson. Suedia – Spania 1-2. Ibericii sunt in frunte.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLUMEA IN CARE TRAIM
Articolul următorComarnic