Candidatul PD-L pentru Primaria Azuga, Adrian Purcaru:

„Vreau ca Azuga sa devina un oras prosper”

– Ce pregatire si ce experienta profesionala aveti?
– Am 32 de ani, sunt de profesie jurist, licentiat in Stiinte juridice in anul 1999. Sunt primar al orasului Azuga din anul 2000.
– Familie?
– Inca nu m-am casatorit si nu am copii, cu toate ca imi doresc.
– Pasiuni?
– Imi place sa joc fotbal cu prietenii, incerc sa mai citesc cate-o carte cand am timp si, mai nou, imi place sa gatesc si sa ingrijesc florile si arbustii din gradina.
– Ce avere aveti si ce afaceri?
– Detin in proprietate o casa si un autoturism, am de achitat doua credite in valoare totala de 25.000 de euro. Sunt asociat in cadrul unei societati comerciale care nu a avut activitate pana acum.
– Ce parcurs politic ati avut?
– Am fost membru al PD intre 1997 si 2001 si membru al PSD intre 2001 si 2008. De aproape o luna, sunt membru al PD-L. Traseul meu politic nu a avut niciodata de-a face cu interesele mele personale, ci cu cele ale comunitatii. Sper ca noua mea orientare politica si echipa din care fac parte sa ma ajute sa obtin un nou mandat si o majoritate in Consiliul local, pentru a avea mai multa eficienta in activitatea administrativa.
– Care este principalul motiv pentru care candidati din nou?
– Vreau ca Azuga sa devina cea mai atractiva statiune de pe Valea Prahovei si un oras prosper.
– Care credeti ca este cel mai important atu al dvs?
– Realizarile din cele doua mandate anterioare si experienta pe care am acumulat-o.
– De care dintre contracandidati va temeti si ce scor credeti ca veti obtine?
– Nu ma tem de nimeni, ma intereseaza doar sa mentin increderea cetatenilor in mine. Cu putin noroc, sper ca voi castiga din primul tur.
Ionut STANESCU