Dupa ce fotbalistii au efectuat vizita medicala, la mijlocul saptamanii trecute, la cabinetul medico-sportiv din Ploiesti, si cateva antrenamente, staff-ul tehnic al „lupilor-galbeni” – Eusebiu Tudor, Mihai Oancea si Marian Ioana – au stabilit lotul care va merge in cantonamentul centralizat de la Govora.
„Sejurul” caravanei prahovene la hotelul „Oltul”, din cunoscuta statiune, va dura 12 zile, accentul urmand sa fie pus pe pregatirea fizica specifica acestei perioade, programandu-se doua trei antrenamente zilnice. Primul meci amical, cu o echipa din zona, va avea loc la finele acestei saptamani, duminica, urmand ca al doilea sa se deruleze miercuri, cu doua zile inainte de revenirea echipei in orasul „aurului negru”.
Componenta lotului care va face deplasarea este urmatoarea: Vasic, Panaite, Soloviyev, Dumitrescu (portari); Dumitru, Odoroaba, Bogza, Iliescu, Alin Stoica (Ceahlaul Piatra Neamt – echipa a doua), Puchea, Bara, Minciuna, Ricardo, Tudor, Stana, Lazar, Alexandru, Cotan, Marinescu, Budescu, Mutiu, Mendi, Popelishko (revenit de la Chimia Brazi unde fusese imprumutat).
Dupa cum se poate observa, in lot au aparut patru jucatori de la „Boldestina”, echipa satelit a Petrolului: Dumitrescu, Iliescu, Gheorghe si Bara. S-a renuntat la serviciile lui Nofitovici, Luput si portarul Ionescu, care vor fi cedati altor grupari.
In cantonamentul de la Govora sau dupa revenirea „galben-albastrilor” acasa, vor mai sosi si cativa jucatori asupra carora va decide, bineinteles, Sebi Tudor.
„Gazarii” vor parasi astazi orasul, si spre orele pranzului, se spera sa fie la destinatie. Singurul care nu a facut jonctiunea cu lotul este goal-keeper-ul Soloviyev, ucraineanul fiind invoit de conducerea tehnico-administrativa pana miercuri, pentru rezolvarea unor probleme personale.

Parvu – „exmatriculat”

In ultimul moment, noul tehnician al petrolistilor, Sebi Tudor, i-a dat „pas” capitanului echipei – „chinezul” Florin Parvu ! Se pare ca politica pe care o duce – aceea de intinerire a lotului – l-a determinat pe antrenor sa ia o asemenea decizie, daca nu cumva cineva din conducerea executiva, nu si-a „bagat” nasucul pentru exmatricularea experimentatului fotbalist.
Cum la Petrolul se poate intampla orice si oricand, nu ne-ar mira ca Florin sa fie redirectionat spre „Boldestina” sau Chimia Brazi !
Oricum, anticipam un „dialog” interesant intre „bosii” de la echipa fanion a „teritoriului” damboviteano-prahovean si jucator.
Nelu STEFANESCU