Daca va ganditi sa petreceti Revelionul la un restaurant si inca nu v-ati rezervat un loc, nu mai stati pe ganduri, deoarece, dupa ce am colindat restaurantele din Ploiesti, am aflat ca locurile se reduc pe zi ce trece. Preturile variaza intre 150 de lei si 450 de lei, iar meniul este foarte divers, pornind de la bucataria traditionala sI ajungand pana la – fructe de mare servite cu delicioase bruschete, aperitive care combina gustul rafinat de manciuria, somon fume, prosciuto melon, branzeturi fine cu delicatese mediteraneene. De asemenea , organizatorii unor asemenea petreceri sustin ca nu se cuvine sa lipseasca de la masa dintre ani rulada de curcan si cea de vitel. In ceea ce priveste desertul, petrecaretii se pot bucura de parfait de ciocolata si tort festiv. Bautura este fie la liber, fie in meniu si include vodca, whisky, vin alb si rosu, cafea, apa minerala, apa plata, racoritoare si multe altele. Cel mai important moment este considerat cel de la miezul noptii, cand se inchina un pahar de sampanie frantuzeasca in cinstea Noului An si se aprind focurile de artificii. Pentru aceasta seara speciala, organizatorii promit si programe artistice de exceptie, acestea incluzand, la restaurantele ploiestene nume precum Miky (K-PITAL), IL JOKER, formatia Universal Band, Trupa de balet Vogue, umoristi etc.
Anemary GRIGORE

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLA INCHIDEREA EDITIEI
Articolul următorLa Comarnic,