Incepand de ieri, indicatoarele care dirijeaza circulatia la intersectia Bulevardului Ferdinand cu DN1 au fost repuse in drepturi, revenindu-se la vechile reguli de acordare a prioritatii , conform carora intaietate de trecere au masinile care vin dinspre centrul orasului.
Timp de doua saptamani, de pe 27 septembrie pana pe 12 octombrie, prioritate au avut vehiculele care rulau pe soseaua de varianta, cele care veneau dinspre centrul Sinaii trebuind sa se opreasca – regula care i-a contrariat pe multi dintre conducatorii auto obisnuiti cu aceasta intersectie.
Potrivit sefului districtului din Sinaia al Companiei Drumurilor Nationale Romane, Mihai Stoian, indicatoarele nu au putut fi aduse mai devreme la starea lor initiala (prioritate pentru cei care ies din oras) deoarece a fost necesara venirea unei echipe de marcaj stradal: „Daca am fi acoperit marcajele provizorii cu vopsea neagra, ea s-ar fi sters in timp, astfel incat marcajele provizorii ar fi devenit vizibile din nou – ceea ce ar fi putut duce la producerea de accidente. Din aceasta cauza am fost nevoiti sa asteptam deplasarea unei echipe de marcaje”.
Ionut STANESCU