Bate vant de… retragere din campionat
Cu numai trei zile inainte de inceputul noii editii de campionat, la nivelul Ligii “A” prahovene, la Sinaia, situatia continua sa fie extrem de tensionata. Incertitudinea existenta in cadrul echipei din localitate, Carpati, a capatat, deja, conotatii grave, din moment ce, din motive obiective, gruparea sinaiana nici nu si-a inceput antrenamentele (!!!). Cauza, dupa cum v-am mai informat in numerele trecute, o reprezinta lipsa bazei sportive. In acelasi timp, fotbalistii formatiei nu au efectuat nici macar vizita medicala, la Cabinetul Medico-Sportiv, din municipiul Ploiesti.
Cum existenta unei baze sportive si efectuarea controlului medical sunt absolut necesare, dinspre frumoasa statiune prahoveana cam bate vant de… retragere din campionat !
Pe aceasta tema, presedintele clubului Carpati din Sinaia, Gheorghe Badaran, ne-a declarat: “Situatia echipei nu s-a schimbat deloc. Dialogul dintre Primarie si reprezentantii legali ai Mefinului este, in continuare, in impas, chiar daca primarul Vlad Oprea si-a desemnat consilierul sau personal pentru rezolvarea problemei. Sunt trist si dezamagit de ceea ce se intampla acum, aici, cu numai cateva zile inainte de inceputul campionatului”.
Ascunzandu-se, oarecum, dupa vorbe, probabil de teama de a nu deranja pe cineva, presedintele Badaran a luat in calcul si varianta cea mai putin agreata de el si de iubitorii sportului rege din Sinaia, aceea a unei retrageri din competitie.
Nelu STEFANESCU