– interviu cu Ionut Iordachescu, director de vanzari in cadrul firmei ASESOFT
-In luna iulie, se deruleaza o noua etapa a programului guvernamental – cunoscut sub numele Euro200 – privind sustinerea elevilor si a studentilor pentru achizitionarea de calculatoare. Inca de la prima editie a programului, firma pe care o reprezentati, ASESOFT, s-a implicat, peste 1.000 de tineri devenind beneficiari ai calculatoarelor livrate sub girul uneia dintre cele mai mari firme de pe piata romaneasca de IT. In ce consta oferta pe care o lansati potentialilor beneficiari in acest an ?
– Oferta noastra porneste de la rezultatele unui sondaj realizat de departamentul „Relatii clienti” din cadrul ASESOFT, facut in randul elevilor si al studentilor care si-au achizitionat calculatoare, anii trecuti, in baza ajutorului financiar guvernamental. Concluzia? Multe firme au oferit calculatoare avand componente depasite moral, care nu se mai utilizeaza de unu-doi ani si pe langa calitatea scazuta a produselor, au aparut si problemele legate de service. Ca urmare, constienti fiind ca avantajul pe care il au tinerii de a-si putea achizitiona calculatoare pe baza bonurilor valorice primite nu trebuie sa se dovedeasca a fi, pana la urma, o pacaleala, ASESOFT va insista, si in acest an, pe asigurarea unor echipamente de calitate, in a caror componenta se afla elemente de ultima generatie, de la producatori renumiti: Sony, LG, Philips, Intel, AMD, Gigabyte, Western Digital, Horizon, Deluxe. De altfel, noi le-am trimis potentialilor beneficiari (n.n. – pentru Prahova au fost aprobate, de catre comisia nationala constituita in acest sens, 479 de cereri de acordare a ajutorului financiar) un pliant prin care le precizam in ce mod isi pot utiliza, cel mai eficient, cuponul Euro200. Le spunem printre altele ca este important sa solicite, pentru echipamentele achizitionate, garantie minima de 2 ani, fiindca o perioada de garantie mai mica ridica anumite semne de intrebare asupra calitatii produselor. Le indicam, de asemenea, ce tipuri de monitoare, procesoare, sau socketurinu se mai fabrica astfel incat sa poata beneficia de o tehnologie de ultima ora, nu de una depasita moral. In ceea ce ne priveste, le puteam asigura procesoare pe socket 775 si AM2, placi de baza cu cloturi PCI-EX, monitoare Philips, cu standardele de protectie in vigoare, carcase performante etc. Fiind importatori directi, livrarea este rapida, dar ceea ce este si mai important, produsele nu sunt incarcate la pret, fiind, cum se spune, la mana I. Pentru comenzi speciale – daca 10-15 elevi din aceeasi scoala de exemplu se asociaza, asiguram si transportul gratuit.
– Cum va pot gasi cei interesati ?
– Acestia se pot adresa la sediul nostru din strada Mihai Bravu nr.10, sau telefonic la numarul 519.851. Si mai vreau sa adaug o precizare: pe langa calculatorul dorit, elevii vor primi si cate un tricou cu insemnele echipei campioane de baschet ASESOFT.
Luiza RADULESCU PINTILIE