FC Snagov – FCM Campina

Dupa pauza fortata cauzata de imbolnavirea unor jucatori ai formatiei Municipal Campina inaintea confruntarii cu Petrolul Ploiesti, Stefan Nanu revine in campionat cu dorinta de a nu pierde. „Mergem la Snagov sa luam puncte!” – a spus Nanu, tehnicianul campinean confruntandu-se, insa, cu destul problema in alcatuirea primului 11. Vor lipsi Ticlea, Ichim, Borz si… Nanu, toti fiind suspendati dupa partida cu Gloria Buzau. Daca trei jucatori (Vitelaru, Bica si B. Petre), care acuzau diverse accidentari s-au refacut si vor putea fi folositi de tehnicienii Municipalului, se asteapta un „semn” de la impresarul Mircea Meleasa, care l-a adus la Campina pe albanezul Alert Alcani. Lui Nanu i-a placut fotbalistul, dar albanezul a plecat pentru perfectarea formalitatilor de viza in tara sa si nu a mai dat nici un semn de viata…
De partea cealalta, FC Snagov a inceput mai bine returul si are deja doua victorii in meciurile de pe teren propriu. Cu toate acestea, oaspetii se confrunta si ei cu probleme de efectiv: Bogdanovic, Bucuroaia si Covaciu sunt suspendati, iar fostii stelisti Florentin Dumitru si Lincar nu au fost inca legitimati.
Partida FC Snagov – FCM Campina se va disputa la Ghermanesti, pe stadionul „Vointa”, si va fi arbitrata de Florin Ghimbasan (Brasov), asistat de Nicolae Botezatu (Piatra Neamt) si Catalin Oprisanu (Vaslui). Rezerva vine din Bucuresti si se numeste Marcel Barsan, iar observatorul este din Giurgiu – Viorel Leseanu, care este si fost coechipier cu Mircea Sandu , pe vremea cand jucau la Sportul Studentesc.
Alexandru NECULAI