Schimbare in careul Petrolului

• Marin Barbu – demis; Octavian Grigore ii ia locul

Ieri dimineata, conducerea administrativa a SC FC Petrolul Ploiesti SA a luat masura destituirii lui Marin Barbu, din functia de antrenor principal al formatiei. De asemenea, si secundul acesteia, Ferencz Bajko, a fost nevoit sa-si faca bagajele si sa plece de la formatia ploiesteana. In locul lui Barbu, a fost numit fostul jucator al Petrolului, Octavian Grigore, care a pregatit, pana in etapa precedenta, Chimia Brazi. Secund ii va fi un alt fost petrolist, Sebi Tudor. Motivele destituirii ar fi semiesecul de miercuri, in partida de la Braila (numai 1-1, in fata unei formatii din subsolul clasamentului) si, nu in ultimul rand, faptul ca formatia nu a confirmat, in acest retur.
Contactat telefonic, Barbu ne-a declarat: „Nu ma asteptam la aceasta decizie. A fost, oarecum, un soc pentru mine, dar noi, antrenorii, suntem obisnuiti cu astfel de masuri”. Intrebat daca va mai da curs invitatiei de a pregati Petrolul, in conditiile in care este pentru a doua oara destituit de la gruparea ploiesteana, acesta a spus ca s-ar mai gandi. Interesanta este insa afirmatia aceluiasi tehnician: „Puteau, totusi, cei de la conducere, sa ma lase pe banca tehnica pana dupa meciul de maine (n.n. – astazi), cu FC Brasov. Daca nu castigam, aveau motive sa ma destituie”. Apoi, a revenit la sentimente mai bune, precizand: „Mi-au fost achitati toti banii, deci nu am, din acest punct de vedere, ce reprosa conducerii”.
Ieri, cuplul de antrenori Grigore (principal) – Tudor (secund) s-a deplsat la Crangu lui Bot, pentru a prelua echipa. Astazi, urmeaza „botezul” pentru cei doi: intalnirea cu FC Brasov, de la Moreni !
L.MIHAI, FL.TANASESCU

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentINCHIDEREA EDITIEI
Articolul următorSoarele poate imbolnavi