Indemnurile galeriei petroliste – „Bercea, du-te la Moreni!” -si-au gasit finalitatea… Petrolul Ploiesti va juca in Dambovita, pe stadionul „Flacara”, intalnirile considerate „acasa” , cu FCM Bacau si Forex Brasov. Desi isi are propriul fief la Mogosoaia, elevii lui Barbu nu pot evolua langa Bucuresti fiindca tricolorii se pregatesc pentru meciul cu Olanda. Initial, presedintele Consiliului de Administratie (Fl. Bercea) luase in calcul si stadionul Astra ca loc de desfasurare pentru cele doua partide, dar, ca un facut, acest stadion pare interzis Petrolului ! Arena din „9 Mai” a intrat, de sambata trecuta, in tratament de refacere a gazonului. Si, dupa cum ne-a precizat directorul executiv al Astrei, Costel Lazar, „procesul de „cosmetizare” va dura doua saptamani, nicio formatie neputand evolua in acest timp pe gazon”.
Solutia gasita de staff-ul administrativ era, cat de cat previzibila. Mai putin rezultatele cu cele doua adversare, dat fiind faptul ca drumul Petrolului catre Liga I ar fi perturbat, dupa afirmatiile directorului Eduard Alexandru, „de anumiti factori externi, printre care se numara si imposibilitatea de a juca la Mogosoaia”.
Conditiile de intrare la cele doua partide de la Moreni: spectatorii damboviteni beneficiaza de intrare gratuita si pe baza actului de identitate. In ceea ce-i priveste pe eventualii suporteri ploiesteni, a ramas valabil ceea ce s-a stabilit la inceput de campionat: numai pe baza unor invitatii acordate de clubul ploiestean.
Fl.TANASESCU

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTupeu fara limite
Articolul următorDREPTUL LA OPINIE