Organizaþia nonguvernamentalã Educativa va realiza, in cadrul unui proiect legat de un ghid al admiterii la facultate, mai multe clasamente ale facultãþilor din Romania, in funcþie de modul in care sunt percepute sau de interesele actualilor ºi viitorilor studenþi.
Topurile se vor realiza in funcþie de competivitate, anume caþi candidaþi sunt pe un loc ºi care a fost ultima medie de admitere, in funcþie de caþi studenþi terminã facultatea ºi caþi absolvenþi iºi continuã studiile post-universitare la aceeaºi facultate. Se va avea in vedere ce dotãri are instituþia, cat este fondul de burse sau cate cãrþi sunt in biblioteca facultãþii.
Pe langã aceste topuri, vor exista ºi mai multe topuri interactive, unde studenþii vor putea vota care este cea mai bunã facultate dintr-un anumit domeniu.
De asemenea, Educativa vrea ca peste un an sau doi sã realizeze un top al facultãþilor in funcþie de incadrarea pe piaþa muncii a absolvenþilor.
Educativa este un grup de companii ºi organizaþii nonguvernamentale, care lucreazã impreunã pentru a realiza diverse proiecte legate de educaþie.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEuropa ne pune pielea pe bat!
Articolul următorLegale sau nu,