Atentie la „zburatorii” de langa Aeroport !


CSU Asesoft – CS Otopeni

Meciul de astazi, cu Otopeniul, se anunta mult mai dificil decat cel din tur, cand elevii lui Costel Cernat, fost director tehnic la Asesoft, nu-si gaseau cadenta si nu formau o echipa omogena. Clubul de langa aeroport a reusit, miercuri, o victorie de calibru in etapa restanta cu Dinamo Bucuresti, invingand cu 87 la 84, dupa un duel echilibrat, in care americanul Angel Santana a fost vioara intai pentru oaspeti. De partea cealalta, Mladen Jojic nu stie daca se poate baza pe Levente Szijarto (in foto) si pe Virgil Carutasu, accidentati la Timisoara. Astfel, campionii Romaniei vor avea de infruntat ambitia echipei CS Otopeni, hotarata sa termine in primele opt sezonul regulat pentru a se califica in playoff.
Partida CSU Asesoft – CS Otopeni se disputa de la ora 16.30, si va fi transmisa in direct la TV Sport. Apararea ploiesteana trebuie sa le acorde o atentie marita jucatorilor Eric Fiegi (pivot, 17,6 pct, 7,8 rec), Angel Santana (extrema, 17,1 pct, 4,9 rec), Devon Hill (fundas, 15,1 pct, 6,1 rec, 3,4 pd) si Andrei Capusan (extrema, 14,4 pct, 5,9 rec). Rezervele lui Costel Cernat nu au experienta necesara pentru un meci cu Asesoft, astfel ca evolutia oaspetilor va depinde in proportie de 90% de forma titularilor.
Conducerea alb-albastrilor ii asteapta pe suporteri sa vina pentru a sustine echipa, CSU Asesoft revenind, astazi, pe parchetul Salii Olimpia, dupa o absenta de trei saptamani.
Ionut GEORGESCU