Sapte copii si-au pus streangul de gat dupa spanzurarea
lui Saddam

Transmiterea publica a imaginilor cu spanzurarea lui Saddam Hussein a avut un efect tragic.
7 copii din mai multe tari ale lumii si-au gasit sfarsitul imitand imaginile vazute la televizor sau pe internet. Au murit astfel un copil in Arabia Saudita, unul in Pakistan, unul in Statele Unite, unul in Algeria si trei in Yemen. Copii aveau varste intre 9 si 12 ani.
Scurgeri de gaze la New York
O scurgere de gaze neobisnuita a avut loc ieri in New York.
In zonele Manhattan si Hudson River s-a simtit un miros puternic de gaze. Mai multe scoli si alte cladiri au fost evacuate.
Circulatia feroviara in statele americane New York si New Jersey a fost restrictionata partial. Autoritatile nu detectasera inca sursa de gaze dar au indicat ca nu este un pericol iminent si ca nu a fost detectata o concentratie mare de gaze naturale in aer.
Procesiunea lui Iisus Negru
Mii de filipinezi au luat parte la Manila la traditionala procesiune a lui Iisus Negru, desfasurata de mai bine de 200 de ani. Oamenii au primit atunci o statuie in marime naturala, reprezentandu-l pe Iisus Negru. Filipinezii cred ca statuia face minuni si se inghesuie cu miile sa o atinga, pentru a fi vindecati de boli. Procesiunea, care se mai repeta o data in cursul anului, atrage sute de mii de oameni din toata tara.
De unde puteti lua rovinieta
Rovinieta poate fi cumparata de la peste 600 de oficii postale din tara, de la statiile de distributie a carburantilor si de la subunitatile teritoriale ale Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Rovinieta costa 21 de euro pentru un autoturism din categoria Euro I si 16,8 euro pentru unul din categoria Euro II. Pentru un automobil non-euro, taxa este de 24 de euro. Taxa de drum pentru microbuze este de 216 euro pentru cele non-euro, 210 euro pentru Euro I si 204 euro pentru Euro II.