• Simtul umorului creste conturile
• Medicament antistres si morfina naturala

Rasul ramane un fenomen inexplicabil. Cert este ca are efecte considerabile asupra organismului. Atunci cand radem, utilizam cel putin 12 muschi ai fetei. Muschii abdomenului se relaxeaza, apoi si cei ai gambelor, iar tensiunea musculara dispare incetul cu incetul. In timpul unei crize de ras nebun, capacitatea de schimb respirator este multiplicata de patru ori. Plamanii se afla in situatia de suprapresiune si pot elimina aerul cu o viteza de pana la 100 de kilometri pe ora. De fiecare data cand radem in mod sanatos, oxigenul se manifesta in cantitate mare in sange, ceea ce permite o eliminare mai rapida a toxinelor, a zaharurilor, a grasimilor si a colesterolului. Rasul produce o gimnastica abdominala si lupta contra constipatiei, favorizeaza digestia si accelereaza producerea de sucuri gastrice si de enzime necesare digestiei. Rasul actioneaza si asupra endorfinelor, care sunt hormonii placerii si ai bunastarii. Aceste morfine naturale sunt aproximativ de 200 de ori mai puternice ca morfinele chimice, avand o actiune antidepresiva.
Dupa un studiu american, oamenii reusesc mai bine in afaceri daca au simtul umorului dezvoltat, o consecinta a acestui fapt fiind infiintarea unor cluburi de ras. Fondata in India de catre doctorul Kataria, formula a fost importata cu succes de multe tari: Statele Unite, Germania, Italia, Danemarca, Franta etc.
Fiind calmant, rasul declanseaza in corp o unda musculara, un fel de gimnastica usoara care permite contractarea si decontractarea ochilor, a buzelor, a abdomenului, a umerilor etc. El a fost integrat in arsenalul terapeutilor, in spitale devenind un complement al ingrijirilor, prin prisma proprietatilor sale antistres importante. Rasul, care altadata era considerat ca nepoliticos de catre societate si diabolic de catre biserica, a devenit o unealta in tratarea multor boli. Pentru a ramane sanatosi si tineri pentru o perioada indelungata de timp trebuie sa radem cat mai mult.