In timp ce se afla la volan, Nicolae N C, in varsta de 63 de ani, din Ploiesti, a accidentat grav un minor, apoi, a parasit locul faptei. Copilul, in varsta de opt ani, a traversat strada in fuga si fara sa se asigure. Dupa mai multe cercetari, politistii l-au gasit pe soferul fugar la domiciliu.

Strugurii sunt acri!

Politistii din Valea Calugareasca au efectuat o razie, cu scopul prinderii celor care fura produse agricole, ocazie cu care i-a surprins pe Valentin M, (22 de ani), Valentin M, (23 de ani), Adrian V, (18 ani), toti din Valea Calugareasca si Grigore G, in varsta de 50 de ani, din Urlati. Acestia au fost surprinsi furand dintr-o tarla cu vita de vie. Asupra acestora s-a gasit cantitatea de 570 de kilograme de struguri. Toti sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Derapaj pe DN 1

Neadaptarea vitezei la conditiile de trafic de pe DN 1 a facut ca o utilitara care tracta o remorca sa intre in derapaj, rasturnandu-se pe carosabil. Aceasta era condusa de Adi Ionel I, din Iasi. In urma incidentului, materialele transportate au fost imprastiate pe sosea, circulatia in zona fiind restrictionata pana la scoaterea remorcii.

Accidentat din neatentie

Grigore D, in varsta de 33 de ani, din Valenii de Munte, in timp ce se afla in remorca unui tractor apartinand unei societati de salubrizare, condus de Ilie I, in varsta de 41 de ani, din Valeni, s-a dezechilibrat si a cazut, fiind calcat de rotile acestuia. Victima a fost a fost accidentata grav.
L.M.