A aparut ghidul de finantare care permite Primariei Municipiului Campina sa depuna cererea de finantare pentru obtinerea de fonduri nerambursabile necesare reabilitarii Bulevardului Culturii. Investitia se ridica la aproximativ 10 miliarde de lei, dintre care 60% sunt fonduri nerambursabile si 40% reprezinta contributia proprie a municipalitatii. Primaria Campina a intocmit studiul de fezabilitate precum si proiectul, urmand sa depuna cererea de finantare, astfel ca, in momentul primirii acceptului de la Administratia Fondului de Mediu, sa fie demarate procedurile de scoatere la licitatie a lucrarilor de reabilitare.
Termenul de depunere a cererii de finantare este valabil pana la 15.08.2006.
EUROCONTAINERE
Primaria Municipiului Campina a stabilit ca strazile care vor beneficia, in prima etapa, de construire a platformelor gospodaresti pentru instalarea eurocontainerelor de 1,1 metri cubi vor fi urmatoarele: l Milcovului l Bistrita l Democratiei l Cutezatori l Sondei l Al. Margaritarului l Podului.
Constructia platformelor se va incheia pana la sfarsitul anului 2006, ele fiind realizate din beton si vor fi racordate la canalizare, pentru a se putea pastra igiena corespunzatoare ceruta de normele europene.
LOCUINTE PENTRU TINERI
In conformitate cu prevederile Legii 15/2003 privind sprijinul tinerilor sub 35 de ani pentru a-si construi locuinte, Primaria Municipiului Campina a stabilit ca termenul limita de depunere a dosarelor in cea de-a treia etapa sa fie 15.08.2006. Pana acum au fost depuse aproximativ 30 de dosare. Totodata, a fost identificat un posibil teren disponibil pentru repartizare, cu aceasta destinatie, in zona Aleea Parcului.
CONSOLIDARE LA A6
Referitor la consolidarea blocului A6, din str. Schelelor, s-a procedat la refacerea expertizei tehnice conform noilor normative de proiectare si se lucreaza la proiectul tehnic de consolidare. Ambele lucrari sunt realizate de SC Consproiect Ploiesti. Expertiza tehnica este finantata din bugetul local, iar proiectul de executie – de bugetul de stat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentIn fata partidului,
Articolul următorASTAZI DE INTERES