* 15 membri au demisionat „in bloc”
* Alti 250 le vor urma duminica
* Motivul: vanghelizarea partidului

O importanta parte din liderii Organizatiei de tineret a PSD Bucuresti si-a depus demisia „in bloc” din partid. Documentul este semnat de 15 persoane, printre care presedintele TSD sector 3, membru al Biroului Executiv al PSD Bucuresti, Claudiu Totir, liderul TSD sector 4, Marius Pascu, si vicepresedintele Organizatiei de Femei a PSD Bucuresti, Andrea Safta. „Cu totii am asteptat sa nu se intample ceea ce prevazusera colegii nostri deja exclusi sau demisionari din organizatia de Bucuresti si anume vanghelizarea totala a organizatiei si a intregului partid. Consideram ca este o risipa inutila de timp si energie sa mai facem parte dintr-un partid bazat pe gasti conjuncturale de interese, pe oameni imorali, vulgari si needucati.
Doar ce reusiseram sa facem in asa fel incat sa se asculte sunetul muzicii lui Mozart si iata ca ne-am trezit, fara voia noastra, in mijlocul unui spectacol cu manele”, se arata in demisia colectiva. Demisionarii au mai precizat ca nu se mai simteau reprezentati de acest nou val de „lideri valorosi” care este promovat de conducerea PSD.
Surse din interiorul PSD Bucuresti au precizat ca gestul acestora va fi urmat duminica de demisia colectiva a peste 250 de tineri social-democrati, care ii vor urma pe alti lideri ai PSD Bucuresti, cum ar fi Octavian Petrovici, Codrin Stefanescu sau Alina Moise si se vor indrepta spre Partidul Conservator.