Nud si cap

Ta-ra-ram, ta-ram, ta-ram… Buna seara stimati telespectatori, bine ati revenit la stirile de la miezul noptii. Panica la Ploiesti. Vantul a daramat un copac. Zbrrr, in micul ecran cu bluzita! Moara Domneasca e iar sub ape. Trosc, in ochi, cu fustita! Prefectura a cerut sprijin urgent Guvernului. Sutienul – hei, nu angajati si-un baiat sa-l deschida? – zboara ca aviara prin Baragan si Dobrogea. Scandal in interiorul Aliantei, Nastase nu pleaca din partid, Dinu Patriciu scapa de puscarie. Fleosc! Crainica ramane in fundul gol. Cum a facut-o mamica ei. Eva, care nu avea notiuni de pudicitate, si oricum nu o vedeau decat Adam, marul din livada si sarpele cu ispita, tot se acoperea cu o frunza. Stirista – pardon, nudista – despre care vorbim n-are frunze. Le-au tocat altii la caini.
Ce va dati, ma, fandositilor, ochii peste cap ! Ipocritii dracului, nu va place, butonati pe alt canal. Ceausistilor, comunistilor, inapoiatilor, incultilor! E o idee absolut originala, pionierat intr-ale televiziunii si cata carte – facultate, licenta, masterat, doctorat, alta facultate – iti trebuie pentru a arunca desuurile in televizor!
Principii ? Profesionalism ? Respect ? Uff, iar veniti cu desuetudini dintr-astea ! Economia asta e: vinzi ce se cumpara. Se vand fundurile goale, na funduri goale ! N-ati vazut unde se ajunge cu inteligenta ? Da, dar macar ramai cu ficatul intreg. Asa, il vomiti in fiecare seara, de scarba! Noroc ca audienta este atat de scazuta incat doar din intamplare ajungi la nudul de la miezul noptii. Fiindca romanul nu e asa de obsedat de goliciuni pe cat cred cei care au avut IQ unei asemenea idei si mai ales, cat isi imagineaza IQ fetei care si-a insusit stiinta dezbracatului in public. Cu gramatica sta ea mai prost, dar nici n-are nevoie, fiindca nu stim sigur cu ce judeca. De fapt, s-a vazut cam pe unde ii este capul, de la prima aruncare a chilotilor in publicul platitor.
M. BOGDAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentINCHIDEREA EDITIE
Articolul următorEDITORIAL PRAHOVA