Ieri, intre orele 17.00 si 18.00, campionii Europei si ai baschetului romanesc, jucatorii de la CSU Asesoft Ploiesti, au reprezentat un cadou de pret, de Ziua Femeii, oferit zecilor de domnisoare, si doamne, venite special pentru a-i intalni, imbratisa si, chiar, saruta, pe obraji, la hypermarketul Carrefour.
Vreme de o ora, capitanul Catalin Burlacu si coechipierii sai – Adrian Blidaru, Sasa Ocokoljic, Levente Szijarto, Ionut Dodoc, Ivan Krasic, Vlad Dogaru, Virgil Carutasu, Rares Apostol, Sorin Hartman si Aleksandar Avlijas – impreuna cu antrenorii lor, Mladen Jojic si Constantin Mircea, au oferit sarbatoritelor garoafe albe, au dat autografe pe vederi, postere si mingi de baschet. Cu totii au stat la dispozitia tinerelor sau mai varstnicelor femei care au dorit sa se fotografieze alaturi de ei. Era pretul dulcei poveri a unei celebritati care nu mai necesita cuvinte in plus.
Foarte interesant este ca si alte domnisoare si doamne, venite la Carrefour doar cu scopul de a face cumparaturi, s-au lasat seduse de naturaletea si amabilitatea celor mai buni baschetbalistii din Romania si au intrat si ele in cercul select al fanelor unei mari echipe.
Totul a decurs perfect, intr-o atmosfera de voie buna, jucatorii fiind numai un zambet, desi – dupa petrecerea acelei ore, la hypermarket – i-a asteptat un antrenament serios, in Sala „Olimpia”.
De la aceasta intalnire – vedetele si simpatizantele lor – au plecat cu amintirea unor clipe placute, petrecute alaturi de tineri frumosi si celebri, dar care nu s-au lasat coplesiti deloc, cum se mai intampla, de statutul lor actual. Iar asta a contat foarte mult, pentru cele in cinstea carora Burlacu si compania s-au dovedit, inca o data, „baieti de zahar” !
Dragos TRESTIOREANU