Diva pop Janet Jackson este obligata sa slabeasca cat mai repede de catre celebra casa de discuri Virgin cu care a semnat contractul si care ameninta ca, in caz contrar, nu-i va mai promova albumul si-i va rezilia contractul. Cariera celebrei surori a lui Michael Jackson se afla pe o panta descendenta dupa momentul concertului oferit in deschiderea finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, din 2004, cand Justin Timberlake alaturi de care interpreta o melodie, i-a rupt partea superioara a hainei, dezvelindu-i un san la o ora de maxima audienta, in direct.
Ultimul album al divei, „Damita Jo”, a inregistrat vanzari mediocre iar, conform unor surse apropiate, Janet Jackson si-ar fi cautat refugiu in mancare, devenind din ce in ce mai… dolofana.
Noua imagine mai implinita a divei nu este agreata insa de Virgin Records, casa de discuri solicitandu-i sa revina neintarziat la greutatea optima. Virgin Records a angajat chiar un instructor de fitness care sa se asigure ca Janet Jackson va pierde din greutate. „Janet a avut un an foarte greu. Acest nou album este chiar foarte bun, dar cei de la Virgin sustin ca nu se va vinde decat daca Janet va reveni la formele initiale. Trebuie sa scape de cel putin 10 kilograme”,a declarat o sursa din anturajul vedetei.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLA INCHIDEREA EDITIEI
Articolul următorVIATA SPIRITUALA