• Locuitorii Vaii Teleajenului nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze pana la Ploiesti pentru a apela la Biroul de carte funciara, domnule Vasile PETCU (comuna Drajna). Biroul de publicitate imobiliara, relatii cu publicul si arhiva si-au reluat, de curand, activitatea la sediul din orasul Valenii de Munte, Strada Nicolae Iorga nr. 96. Cei interesati de inscrierea in Biroul de carte funciara se pot adresa zilnic intre orele 8 – 16.
• Nu avem cum sa stim care sunt clauzele contractului colectiv de munca in vigoare la agentul economic respectiv, doamna Carmen GHEORGHE (Ploiesti). Pentru relatii, trebuie sa va adresati sindicatului sau reprezentantilor salariatilor care au semnat contractul respectiv.
• Cititorii ziarului nostru ne pot pune intrebari la telefon, prin posta traditionala sau prin e-mail, doamna Alicia MILLER, iar raspunsurile le parvin prin intermediul rubricii “Dialog cu cititorii”, care pot fi citite si in varianta online a publicatiei, la www.ziarulprahova.ro.
• Pentru a obtine informatiile pe care ni le-ati solicitat, doamna Emilia GRIGORE (Ploiesti), va recomandam sa va adresati unui medic pediatru, singurul in masura sa va ofere un raspuns competent, pe baza datelor pe care i le veti furniza, dar si a consultului medical acordat fiului dumneavoastra.
• Din datele furnizate nu va putem da un raspuns categoric doamna Gianina TITU (Ploiesti). Trebuie sa va atragem atentia ca, dupa cum ne-am informat cititorii de-a lungul anilor, reglementarile vizand incadrarea locurilor de munca in grupe superioare (I si, respectiv, a II-a) s-au modificat continuu, iar de la 1 aprilie 2001, cand a intrat in vigoare Legea nr. 19/2000 (cu modificarile si completarile ulterioare), s-au schimbat din nou (inclusiv denumirile si drepturile acordate celor incadrati in asemenea posturi). Daca intr-adevar ati indeplinit conditiile pentru incadrarea in grupa a II-a in perioada mentionata, aveti posibilitatea sa actionati agentul economic respectiv in instanta pentru a-l obliga sa opereze incadrarea ca sa puteti beneficia de drepturile aferente.
Graziella CHITU