Se spune ca “prietenul la nevoie se cunoaste”, iar prietenii lui Jude Law sustin ca actorul a facut o greseala atunci cand a ales sa-si reia legatura pe care o avea cu Sienna Miller.
Cei mai apropiati prieteni ai actorului sunt ingrijorati ca acesta ar fi ramas “blocat” intr-o relatie amoroasa “destructiva” si si-au exprimat preocuparea cu privire la comportamentul “insinuant” plin de apropouri erotice al Siennei fata de ei.
”Jude a devenit obsedat de Sienna inca de cand a cunoscut-o”, a declarat sub protectia anonimatului unul dintre prietenii apropiati ai starului britanic. “Apoi s-au despartit iar noi l-am sfatuit sa traga o linie si sa treaca mai departe, dar el pur si simplu nu poate renunta la ea. Ei ii place sa flirteze si sa fie mereu in centrul atentiei barbatilor”, a mai adaugat el. In urma cu doua saptamani presa britanica anunta reluarea relatiei dintre cei doi actori, relatie intrerupta in urma unui dublu scandal de infidelitate – in prima instanta s-a aflat ca Jude Law ar fi avut o aventura erotica cu bona copiilor, Daisy Wright, iar apoi ca Sienna l-a inselat pe actor cu noul James Bond, Daniel Craig.