Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat, ieri, ca are cunostinta despre existenta unui proiect care “se coace undeva”, prin care patru-cinci parlamentari PNL sa treaca la PD, prin filiera PPCD, refuzand sa spuna daca proiectul este initiat in PNL sau in afara sa.
“Stiu cine este, cand si unde s-a facut proiectul, dar nu exista nimic concret, nu a fost nominalizat nici un parlamentar si mai stiu ca proiectul nu va avea succes“, a precizat Hasotti. In opinia lui, este un proiect care nu va folosi PNL.
Pe de alta parte, „suntem intr-o tara libera, democratica, fiecare poate spune ce crede si poate actiona cum ii convine”, a apreciat el.
Hasotti a subliniat ca, in PNL, se discuta cu “maxima lejeritate, niciodata nu s-a bagat pumnul in gura nimanui, niciodata nu au existat sanctiuni”.
In conferinta de presa, sustinuta la Constanta, senatorul Puiu Hasotti a afirmat ca isi mentine declaratiile despre Traian Basescu, PD sau PSD, cu o singura “nuantare” si anume ca “neprieten” inseamna de fapt ca Traian Basescu “nu este atat de apropiat de PNL pe cat ar vrea liberalii”.