Cristi Damian, Marian Dima

La echipa de Liga I FC Braşov, la începutul pregătirilor de iarnă, s-au regăsit trei jucători prahoveni: Păun, Ciocâlteu şi Frâncu. Din păcate, înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, de la Belek, au mai rămas doar doi, după ce fundaşul central Gabriel Frângu şi-a reziliat contractul cu formaţia din Ardeal, deşi în amicalul câştigat cu Inter Cristian a marcat un gol (2-0). În schimb, Georgian Păun şi Alex Ciocâlteu sunt în cantonamentul din Turcia al braşovenilor, iar cel din urmă sportiv menţionat şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în victoria cu FC Chikhura Sachkhere (locul 7 în prima ligă georgiană), scor 3-1.

Turnee de sală la Blejoi şi Urlaţi

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Prahova va organiza luna viitoare două turnee de sală pentru echipele de seniori. În linii mari, acestea se vor desfăşura în cochetele săli din Blejoi şi Urlaţi, iar în perioada imediat următoare se vor stabili formatul celor două competiţii şi zilele în care se vor desfăşura turneele. ”Pentru echipe reprezintă un bun prilej de a se pregăti, mai ales dacă starea vremii nu va permite acest lucru pe teren normal”, ne-a declarat preşedintele AJF, Silviu Crângaşu. În ultimii ani, în sala de sport de la Urlaţi a avut loc ”Cupa Cricovului”, competiţie la care au luat parte grupările de seniori din zonă.

Sorin Ciobanu, în discuţii cu CS Ştefăneşti

Fundaşul central ploieştean Sorin Ciobanu nu mai agrează să continue la echipa de Liga a II-a Metalul Reşiţa, la trupa antrenată de fostul petrolist Daniel Opriţa jucătorii intrând în grevă, din cauza problemelor financiare. În aceste condiţii, Ciobanu (n.r. – în Prahova a evoluat la juniorii Petrolului, Chimia Brazi şi CSM Câmpina) se află în discuţii cu divizionara de Liga a III-a, CS Ştefăneşti, fiind dorit de tehnicianul ilfovenilor, Marian Dună, care a declarat următoarele vizavi de obiectivul formaţiei: ”Noi ne-am dori să promovăm în Liga a II-a, mai ales că suntem la şase puncte de ocupanta primului loc, echipă pe care am şi invins-o în tur. Este o serie echilibrată, orice formaţie fiind în stare să bată pe oricine”.