CSM Câmpina – CS Păuleşti 2-1 (2-0)

Stadion: „Petrotrans”, Ploieşti. Spectatori: circa 50. Au marcat: Nae (8), Ad. Ilie (19)/M. Mihai (88).
CSM: Bica – Cl. Dumitrescu, Andriţoiu, Sandu, Dobrinoiu – Puchea – Băcioiu, Ilioiu, N. Popescu – Ad. Ilie, Nae. Au mai jucat: Panaite – Nincă, M. Tudor, S. Dumitrescu, Bencea, Burloiu, G. Costin, J. Smajlovic. Antrenori: Daniel Chiriţă, Robert Stoica şi Marius Palancianu.
CS: Rădulescu – E. Stoica, Pripu, Zapodeanu, Chejnoiu – Stoian, Pantilimonescu, L. Costache, Arnăutu, Dogaru – M. Mihai. Au mai evoluat: Conac, Crăciun, Neacşu, M. Stanciu, Gherleanu, Mihalache, Tănase, Pătraşcu. Antrenor: Iulius Mărgărit.
Arbitru: Marcel Marin (Ploieşti).

De la începutul săptămânii în curs, echipa de Liga a III-a CSM Câmpina se află în perioada de semicantonament, tehnicianul Daniel Chiriţă “oferindu-le” propriilor jucători câte două antrenamente zilnice. Printre şedinţele de pregătire, echipierii grupării câmpinene au programat şi câte un joc amical, aşa cum s-a întâmplat şi ieri după amiază. După ce la finalul săptămânii trecute au întâlnit pe CS Blejoi, şi de această dată trupa de Liga a III-a a evoluat în compania unui adversar de Liga A, care ieri s-a numit CS Păuleşti. Partida a avut loc pe Stadionul “Petrotrans”, din Ploieşti, iar câştig de cauză a avut echipa de eşalon superior. Oamenii lui “Chiru” s-au impus cu scorul de 2-0, Nae (8 – reluare de la 10 metri, sub bara transversală) şi internaţionalul de junior Ad. Ilie (19 – şut de la 12 metri, după o fază iniţiată de Băcioiu) fiind autorii golurilor câmpinenilor, cei doi trecându-şi în cont şi câte o bară, ambele în repriza secundă. Golul vizitatorilor a fost reuşit de atacantul M. Mihai, cu o reluare din întoarcere (88), autorul golului fiind, alături de L. Costache, cei mai periculoşi oameni ai Păuleştiului. Meciul în sine a fost unul echilibrat, cu o uşoară posesie a câmpinenilor, iar cu acest prilej antrenorii celor două formaţii au testat mai mulţi jucători. Dacă trupa pregătită de Iulius Mărgărit şi-a antamat pentru sâmbătă amicalul cu CS Blejoi, în schimb, oficialii celor de la CSM Câmpina caută un adversar pentru finalul acestei săptămâni, testul de verificare cu CS Ştefăneşti fiind reprogramat pentru 4 februarie.

„Chiru” îl vrea pe Damaschin

În jocul de ieri, tehnicianul Daniel Chiriţă l-a testat pe fundaşul central Cătălin Andriţoiu, dar nu a fost convins de calităţile acestuia şi nu va fi oprit în lot. Un alt jucător care a susţinut, ieri, probe la trupa câmpineană a fost mijlocaşul ofensiv Sică Dumitrescu, mai exact băiatul fostului internaţional Ilie Dumitrescu. El va continua să se antreneze cu echipa prahoveană şi în zilele următoare, după care oficialii grupării se vor decide dacă îl vor opri sau nu în lot. „În momentul de faţă mai am nevoie la echipă de un fundaş central şi un atacant, iar pe postul din urmă menţionat mi-l doresc pe Mihai Damaschin”, ne-a spus „Chiru” la finele amicalului de ieri. Dacă Damaschin va ajunge la CSM nu va fi prima experienţă prahoveană, el evoluând pentru CSM Ploieşti, dar şi la grupările Dinamo II, Juventus Bucureşti şi la o echipă de amatori din Germania.
Cristi DAMIAN