”Vom avea mult de lucru în următorii 2 ani, nu va fi ușor, dar suntem convinși că vom face performanță la următoarele alegeri și că vom reuși să schimbăm modul de a face politică în România”, este mesajul cu care au încheiat tinerii social-democrați prahoveni team-building-ul desfășurat, în weekend, la Valea Doftanei.
La evenimentul organizat de organi­zația Tineretului Social-Democrat Pra­hova au luat parte, alături de Mihai Alexandru Ghigiu, președintele TSD România, și președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, senatoarea Laura Moagher, prefectul Virgiliu Nanu, subprefectul Emil Drăgănescu, Andrei Nicolae, fost parlamentar social-democrat de Prahova și consultant politic, precum și alți invitați. Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a transmis echipei TSD Prahova și președintelui organizației, Nicoleta Sprîncenatu, că tinerilor ”le revine datoria de a continua în perioada imediat următoare activitățile de pregătire pentru evenimentele din 2023 și 2024. Așteptările noastre sunt mari cu privire la tineret, dar sunt sigur că veți face față!”.
”Ne-a făcut o deosebită plăcere, alături de Mihai Alexandru Ghigiu, președintele TSD România, să organizăm Team-building-ul de sfârșit de an, în Valea Doftanei. Acesta face parte din seria de evenimente organizate în toată țara de TSD, odată cu Luna Educației. Fiecare tânăr din organizațiile social-democrate din Prahova trebuie să aibă la dispoziție workshop-uri și training-uri, team building-uri precum cel din weekend. Este foarte important să investim în educația noastră atât formală, cât și non-formală, să fim pregătiți atât din punct de vedere social, cât și pentru zona de administrație publică. Și aceasta pentru că pregătim viitoarea generație de lideri. Vom avea mult de lucru în următorii 2 ani, nu va fi ușor, dar sunt convinsă că vom face performanță la următoarele alegeri și că vom reuși să schimbăm modul de a face politică în România. În demersul nostru de a cunoaște și forma tineri valoroși care merită promovați în funcțiile importante ale județului, am organizat acest team-building, centrat pe workshop-uri precum „Social democrație. Ieri și astăzi”, „Egalitate de gen în România”, „Exemple de bune practici în administrația publică locală”, „Educație financiară și oportunități accesare fonduri europene pentru tineri”. De asemenea, mulțumim pe această cale tuturor invitaților, care au fost alături de noi și ne-au împărtășit idei, viziune și sfaturi practice! Totodată, vă invităm pe toți cei interesați să vă alăturați echipei noastre, să demonstrăm împreună că valorile social-democrate schimbă România în binele pe care cu toții ni-l dorim!”, este mesajul transmis de tinerii social-democrați prahoveni.