Sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au participat, săptămâna trecută, la Izvorani, la Finala Campionatelor Naţionale pentru Tineret „U23” pe echipe şi la Finala Campionatelor Naţionale Ne Waza (lupta la sol) la individual, reuşind să obţină un titlu de campion naţional, unul de vicecampion şi două medalii de bronz!
Principala performanţă a fost realizată de Andrei Cristescu, sportiv care a cucerit titlul de campion naţional al categoriei „-66 kg” la Ne Waza, în timp ce, tot la individual, dar la categoria „+81 kg”, Rareş Arsenie a devenit vicecampion naţional.
Medalia de bronz la Ne Waza a fost obţinută de Alexandra Ciurcă, la „-63 kg”. În aceeaşi probă, alţi trei sportivi au ocupat locul V – Rareş Costache (-66 kg), Ştefăniţă Niţescu (-81 kg) şi Alexia Cristea (-52 kg) , iar Andrei Tunea (-66)- locul VII.
La individual, au participat 158 de sportivi de la peste 60 de cluburi din ţară.

În Finala „U23” pe echipe, la startul căreia s-au aflat 7 formaţii, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a cucerit medalia de bronz după următorul parcurs: victorie în primul tur, 4-1, cu Rapid CSŞ Nr. 5 Bucureşti, înfrângere în semifinale în faţa medaliatei cu argint, CSM-FC Argeş Piteşti, cu 4-1, şi victorie în finala mică, scor 5-0, în faţa celor de la LPS Mircea Eliade Bucureşti. Campioană naţională a devenit LPS-CSŞ Oradea.
Echipa ploieșteană a fost alcătuită din: Rareş Arsenie, Sebastian Petre, Ştefan Niţescu, Andrei Cristescu, Ionuţ Constantin, Rareş Costache, David Ţugui, Mihai Boghici şi Andrei Tunea.
Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.