Potrivit reprezentanţilor filarmonicii ploieștene, Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” așteaptă publicul duminică, 20 noiembrie, începând cu ora 18.00, la o nouă întâlnire cu folclorul autentic.
Conform programului deja anunțat, alături de ansamblul condus de dirijorul Marian Dovîncă vor evolua soliștii Gelu Voicu, Traian Frîncu, Gigi Stoica, Adriana Deaconu și Violeta Barac, împreună cu ansamblul de dansatori ”Flacăra Prahovei”, coordonat de coregraful Marian Marinică, invitați fiind Tudor Voicu și ansamblul vocal-folcloric ”Ciobănașu’ de la munte”.
Biletele, în valoare de 30 lei (tarif întreg), 20 lei (pentru pensionari) și 10 lei (pentru elevi-studenți) pot fi achiziționate de la casa de bilete a filarmonicii, de la Agenția Teatrală sau online, prin intermediul: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-folcloric-20…/.
Ca și alte evenimente organizate de către filarmonica ploieșteană, și acest concert va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall, în acest caz biletele virtuale putând fi achiziționate prin intermediul: https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/.