Lista ”plecărilor” din această iarnă, la Petrolul, pare să se ”scrie” deja, apărând primele semne cu privire la jucătorii care nu vor mai face parte din lor în prima parte a anului 2023. Primul despre care se spune că este ”ca și plecat” este macedoneanul Mirko Ivanovski. Fără gol marcat oficial pentru Petrolul, Ivanovski – jucător care are și un salariu ”bunicel”, este… invitat să rezilieze angajamentul, deja, acesta nemaiefectuând ultimul antrenament al săptămânii trecute!

Și Manzala se ”pierde”
Un alt fotbalist care pare să nu se fi acomodat cu fotbalul de la Ploiești este Harison Manzala, de asemenea un jucător care nu a confirmat, în ciuda unui ”CV” peste media campionatului nostru. Nici Manzala nu a mai ”bifat” antrenamentele, fiind răcit, deocamdată, dar și în cazul său sunt șanse mici să mai rămână pentru partea a doua a sezonului!

Petrolul visează frumos: la stadionul Astra!

În lipsa unei baze de pregătire adecvate, fiind nevoită să se mute precum ”românul cu cortul”, pentru a se antrena, conducerea echipei petroliste caută soluţii pentru a rezolva, măcar anul viitor, această problemă.
Astfel, oficialii petroliști au vizitat stadionul ”Astra”, pentru a vedea în ce măsură se poate amenaja baza de pregătire de aici, arena din ”9 Mai”, unde s-a jucat Liga I și meciuri ale Naţionalei fiind acum scoasă la licitaţie, la capitolul ”executări silite” pentru 1,76 milioane de euro, plus TVA.
Fără curent, gaze și apă, de luni bune, stadionul din cartierul de Vest aparţine firmei ”New Century” (care are în portofoliu activele fostei rafinăriiAstra).