George Marin

… și l-ar fi putut reaminti privind meciul de la Boldești, în care erau așteptări mai mari de la o confruntare dintre o echipă gazdă bine poziționată în clasament și liderul competiției. S-a luptat mult, s-a luptat în mare parte a timpului la mijlocul terenului, au fost multe mingi trimise aiurea sau la adversar. Că a ajutat puțin și terenul la aceste neplăcute greșeli, o fi ajutat. Dar terenul nu a avut nicio vină că ambiția presupusă cu care se joacă un derbi s-a văzut destul de rar. La fel de rar s-au văzut și fazele de poartă. Prima parte nu a oferit decât două ocazii de gol absolut similare, câte una la fiecare poartă. Anghel afost blocat la sacrificiu de Ovidiu Gheorghe, iar Ilie a reluat peste poartă (min. 21), și același lucru i s-a întâmplat lui Negotei, blocat de apărătorii gazdelor (min. 35). Dacă mai adăugăm că Marinică a avut treabă cu mingea abia în minutul 30, am descris întregul mitan, unul în care Breaza, totuși, a arătat că leagă ceva mai bine pasele.
Reluarea a adus un pic de efervescență, dar și acest avânt s-a stins curând. Jocul a fost mai activ în primul sfert de oră al mitanului secund, timp în care Breaza a avut două mari oportunități. Prima dintre ele a ratat-o Negotei, al cărui șut a fost deviat de Marinică suficient pentru a evita golul (min. 47), iar a doua a fost irosită de Burlacu, care a reluat o lovitură de la colț, cu capul, peste poartă (min. 53). Și Boldeștiul a avut două bune situații, dar Negreanu a fost mai rapid și a cules balonul din fața lui Anghel (min. 54), iar același Ovidiu Gheorghe a respins din fața porții acțiunea tandemului Adrian Ilie – Eduard Costache (min. 58). Jocul s-a mai animat abia spre final, când Costin Ioniță a evitat să intre în ofsaid, a pătruns în diagonală, din stânga, dar în locul unei centrări a insistat să găsească un milimetru liber între Marinică și bară. A rezultat doar un gol turcesc (min. 80).
Cât de mult o mulțumi părțile acest 0-0 înregistrat pe tabelă se va vedea la finalul numărătorii punctelor din clasament. Jocul, însă, nu i-a mulțumit pe privitori.

CSO Boldești-Scăieni – CSO Tricolorul Breaza 0-0
Boldești: Marinică –Iancu (61D. Andrei), C. Costache, Duca – Neagu (90+2 Cazan), M. Popescu, E. Ionescu, Moise (51 Ed. Costache), Al. Radu (78 V. Marin) – Ad. Ilie (cpt.), Anghel. Rezerve neutilizate: Dragomiroiu – Terțea, Enciu. Antrenori: Ovidiu Neagu, Marius Rădulescu.
Breaza: Negreanu – Mușea, Burlacu, Ov. Gheorghe (cpt.), Badea – Al. Popa, Duricu – D. Dumitru, Ștefănoiu (46 C. Ioniță), Roșu (61 Țone, 81 Miclea)– Negotei. Rezerve neutilizate: Barbu –Petrescu, R. Stoica, Trăistaru, Stanca. Antrenor: Costin Plăvache.
Au arbitrat: Ovidiu Oprea -Diana Florea, Mircea Rusu. Observator: Viorel Badea.