Poliţiştii din cadrul Secției nr.3 Ploiești efectuează, în prezent, cercetări într-un dosar penal ce are ca obiect comiterea infracţiunililor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.
Cauza a fost deschisă după ce, la sfârşitul săptămânii, oamenii legii au fost alertaţi că în incinta unui local din Ploiești are loc un conflict între mai multe persoane.
Concret, după cum se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova, „la data de 1 octombrie, în jurul orei 4.30, în urma sesizării făcute de către un bărbat, cu privire la un scandal care are loc într-un local din municipiu, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului.
Din primelele verificări efectuate a reieşit că între trei bărbați cu vârstele de 25, 31 și 45 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi izbucnit un conflict spontan, care ulterior a degenerat, în sensul că doi dintre bărbații- respectiv cei cu vârstele de 25 și 45 de ani, l-ar fi agresat pe cel de-al treilea.
Tot din verificări a mai rezultat faptul că unul dintre bărbați ar fi luat de pe masă un obiect tăietor-înțepător, în scop de intimidare, fără a-l folosi în vreun fel, obiectul în cauză fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor.
În urma altercației, bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.
Toate persoanele depistate la fața locului au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierilor, cu excepția bărbatului în vârstă de 45 de ani, care a fost citat în vederea audierii pentru data de 3 octombrie a.c.
Fața de persoanele implicate în altercație, precum şi fața de un al patrulea bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei».