F. T.

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 06:15, oamenii legii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, că în timp ce se afla în incinta unui local din oraș a fost agresat.
„Din verificările efectuate – se menţionează într-un comunicat al IPJ Prahova – a reieșit faptul că, în jurul orei 04:30, în timp ce se aflau în incinta localului, între apelant și un alt bărbat în vârstă de 31 de ani, din orașul Plopeni, a izbucnit un conflict verbal, care ulterior a degenerat, acesta din urmă fiind lovit de apelant, moment în care în altercație a intervenit un al treilea bărbat, în vârstă de 50 de ani, tot din orașul Plopeni. În urma altercației, deși a suferit mai multe răni, tânărul nu a solicitat sprijinul unui echipaj medical, deplasându-se la domiciliul său, de unde a anunțat organele de poliție.
În urma verificărilor efectuate, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate și conduse la sediul poliției, în vederea audierii.
În baza probatoriului administrat, în ziua de duminică, 23 octombrie a.c., față de cei doi bărbați cu vârstele de 31, respectiv 50 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi (ieri – n.n.) să fie prezentați unității de parchet competente”.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.