Trei dintre sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au participat la Gala „Fight Night K1” de la Ketegyhaza (districtul Gyula), prilej pentru băieţii pregătiţi de Ghiocel Petrea să reuşească un bilanţ de două victorii şi o înfrângere.


Cel mai important succes a fost realizat, cum era de aşteptat, de Edwin Petrea, cel care a luptat în gala principală a competiţiei şi a reuşit o nouă victorie în faţa unui adversar superior din punct de vedere fizic şi al vârstei. Campionul nostru l-a învins pe Molos Karoly (Ungaria) după un meci ce a durat doar 80 de secunde, câteva lovituri la ficat ducând la un knock-out dureros pentru sportivul din ţara vecină!
Pentru Edwin, meciul din Ungaria – cam scurt, este drept – a fost şi o ultimă repetiţie înaintea Campionatul Mondial de MMA IMMAF, programat să se desfăşoare în intervalul 17-20 august, la Abu Dhabi.
Ceilalţi doi reprezentanţi ai CSM Ploieşti au luptat în Gala preliminară a competiţiei din Ungaria, iar dacă Ştefan Panaitescu a pierdut la limită în faţa lui Toth Roland, în schimb, Denis Pană l-a învins pe Kovacs Endre, reuşind astfel prima victorie importantă a carierei de luptător.