Luni seara, în jurul orei 17, oamenii legii din cadrul Poliției Câmpina au fost alertaţi că pe strada Teilor din municipiu are loc un conflict între mai multe persoane.
După cum precizează IPJ Prahova, într-un comunicat de presă, „în baza sesizării, polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, identificând şapte bărbaţi implicaţi într-un conflict, aceştia având vârstele cuprinse între 17 şi 47 de ani.
Din verificările efectuate a reieșit că între aceştia ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia patru dintre ei ar fi fost agresați de ceilalți trei (…).
Totodată, un bărbat în vârstă de 22 de ani ar fi distrus, cu un obiect contondent, geamul portierei unui autovehicul.
În baza probatoriului administrat, față de trei tineri – cu vârstele de 21, 22, respectiv 25 de ani- a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”.