N.D.

O invitație de nerefuzat le este adresată, de către autoritățile locale din Ploiești, părinților care au copii și care vor să iasă cu ei într-un spațiu verde și unde, prin joc, să le fie dezvoltată și imaginația.
Este vorba despre evenimentul care va fi organizat de către Primăria Ploiești, împreună cu Casa de Cultură ”I.L. Caragiale”,pe data de 29 iulie a.c., în Parcul Municipal Vest, unde se dorește să se dea viață zonei din jurul scenei, în aer liber, cu ajutorul cretei colorate. Având în vedere temperaturile caniculare din timpul zilei, evenimentul menționat este programat să aibă loc mai pe seară, în intervalul orar 18.00-20.00, în deschidere urmând să se desfăşoare un moment artistic, susţinut de un grup de muzică folk, coordonat de prof. Marius Glonț.
De menționat că micii artişti care vor realiza desenele pe asfalt- a căror vârstă minimă de participare va fi de minimum 3 ani -vor avea un coordonator, în persoana prof. Liliana Calciu, la final, toți cei care vor fi prezenți la Parcul Municipal Vest urmând să primească diplome de participare.