CS Blejoi pare să-și fi propus ”mai mult” în sezonul viitor al Ligii a III-a, încercând câteva transferuri spectaculoase, jucători cu ”CV” peste nivelul eșalonului în care evoluează acum formația lui Marius Vișan. Vineri, Blejoiul a obținut o victorie de moral la ȋnceput de pregătire, trecând de CS Tunari cu scorul de 3-1 (marcatori Lambru (4, 45-11m) și Mănescu (15), pentru gazde, respectiv Stoian (25)).
A fost un test reuşit, cu trei reprize de cȃte 35 minute, ȋn care antrenorii au văzut la lucru mulƫi jucători, cel mai important nume nou apărut în tabăra condusă de Marius Vișan fiind cel al atacantului Sergiu Arnăutu, fostul golgheter al Petrolului, ultima dată la FC Hunedoara, cu care a ratat barajul de promovare în eșalonul secund, meci după care și-a reziliat contractual cu Corvinul.
Arnăutu nu a semnat încă cu CS Blejoi, dar cu siguranță, dacă o va face, atunci pretențiile, clar, sunt altele. Deocamdată, clubul i-a anunțat oficial drept transferați pe Șandru și Pahonțu și a renunțat la Răileanu, Vlad Badea și Iancu.