„Lupii” au intrat în cea de-a doua săptămână a pregătirilor din această vară, fără să aibă, până acum, vreo zi liberă. Elevii lui Nicolae Constantin, Valentin Bădoi, Bebe Bărbulescu, Laurențiu Marinescu și Cătălin Grigore s-au antrenat zilnic și în weekend, ieri fiind programate, din nou, două ședințe în program, accentul punându-se, în această perioadă, pe acumulările fizice.
De astăzi, la antrenamente participă și Antoniu Manolache, fundașul central al petroliștilor ce a fost împrumutat, în ultima perioadă, la CSM Reșița, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” evaluând, totodată, și un tânăr jucător, Cristian Petre (2002, ultima dată la Concordia Chiajna). Cei doi ar putea reprezenta alte soluții la capitolul ”jucători Under”, unde, oricum, sunt déjà câteva soluții bune, Țicu, Bratu, Tucaliuc! De asemenea, de la începutul acestei săptămâni a revenit și Florin Borța, jucător ce primise câteva zile de vacanță în plus, în condițiile în care el a terminat mai târziu sezonul precedent.
Petroliștii își vor continua, până vineri, pregătirile la Ploiești, iar, după un scurt „respiro” în weekend-ul ce urmează, vor pleca, luni, către Turcia, acolo unde, în perioada 20 iunie – 1 iulie, vor efectua un stagiu centralizat. Pe parcursul cantonamentului sunt programate și patru jocuri de verificare, una dintre adversare urmând să fie gruparea bulgară Botev Plovdiv.
Săptămâna aceasta se speră la concretizarea a măcar încă două transferuri, ”seniori”, de această dată, jucători care au evoluat în Liga I în ultimul sezon!