Campionatele Naţionale de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE) revin
la Ploiești pentru etapa a doua, în weekend-ul
4-5 iunie, tot pe Bulevardul Independenţei, evenimentul fiind organizat sub autoritatea Federaţiei Române de Automobilism (FRAS).

La trei săptămâni de la etapa inaugurală a sezonului, evenimentul programat în perioada 4-5 iunie va avea loc în aceeași zonă de promenadă a orașului, pe Bulevardul Independenței, dar cu un traseu diferit, mult mai atractiv și mai spectaculos atât pentru piloți, cât și pentru spectatori.
Organizatorul GT Auto Club Sportiv anticipează o participare numeroasă, cu mulți piloți noi din zona Ploiești-Câmpina, după ce la Trofeul Ploiești 1 s-a înregistrat un record de participare, nu mai puțin de 81 de sportivi, mulți dintre ei protagoniști în cele aproape 150 de starturi, luptându-se pentru podiumurile claselor.
Evenimentul este structurat în două zile, sâmbătă, 4 iunie, fiind programate antrenamentele libere, în intervalul orar 12.00-20.00, în timp ce duminică, 5 iunie, de la ora 10.00, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).
Manșele de concurs programate duminică, 5 iunie, vor fi transmise live pe pagina de Youtube a FRAS. Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele special amenajate și să respecte indicațiile forțelor de ordine privind siguranța deplasării pe lângă circuitul special amenajat pe Bulevardul Independenței.