Ambele echipe prahovene vor evolua în play-out-ul eșalonului trei, speranțele că măcar CS Blejoi va merge în grupa ”pentru promovare” fiind anulate de … realitatea din teren.
Cu 4 puncte din 9 puse în joc în 2022, CS Blejoi merge de pe locul 5 în play-out, cele 25 de puncte acumulate în sezonul regular (echipele aflate pe locuri retrogradabile au câte 13) părând suficiente pentru o parte secundă de sezon fără emoții! Dar, din păcate, și fără provocări…
CSO Plopeni a fost, până acum, în 2022, surpriza plăcută, adunând 7 puncte din 9 posibile, un ”randament” excelent (făcuse 10 în 15 meciuri, acum a realizat 7 în 3 partide), dar, chiar și așa, echipa pregătită de Daniel Dumitrache are emoții în lupta pentru evitarea retrogradării, fiecare meci, cel puțin în prima parte a play-out-ului, fiind adevărată finală!
Conform programului acestei a doua părți a sezonului, care începe în acest weekend, Blejoiul va începe pe teren propriu ”al doilea campionat”, urmând să joace, pe rând, acasă, cu SR Municipal Brașov și KSE Tg. Secuiesc. Plopenarii au o misiune mult mai dificilă, mergând la Sibiu, pentru duelul cu Hermannstadt 2, respectiv la Brașov pentru ”derbiul suferinței” cu AS SR!
Iată programul complet al primelor două etape:
Liga 3 – Play-Out – Meciurile Etapei 1
Apr 1, 17:00
AFC Hermannstadt 2 – CSO Plopeni
Apr 2, 17:00
CS Blejoi – ACS SR Municipal Braşov
Apr 2, 17:00
ACS KSE Târgu Secuiesc – ACS Kids Tâmpa Braşov

Etapa 2
Apr 9, 17:00
ACS SR Municipal Braşov – CSO Plopeni
Apr 9, 17:00
ACS Kids Tâmpa Braşov – AFC Hermannstadt 2
Apr 9, 17:00
CS Blejoi – ACS KSE Târgu Secuiesc