Nu ar fi uimitor dacă ai putea să intri într-un magazin și să testezi diferitele tipuri de rimel? Din păcate, toate acele formule accesibile sunt, de obicei, bine învelite în plastic și carton. Iar comercianții cu amănuntul de produse de înfrumusețare high-end nu facilitează deloc încercarea înainte de a cumpăra.

Unele magazine le permit cumpărătoarelor să încerce un rimel folosind perii de unică folosință, dar nu există nicio modalitate de a ști cu adevărat dacă alte cliente au băgat de două ori în tubul de rimel. Și, deși aceste instrumente de unică folosință îți permit să încerci formula, nu există nicio modalitate de a obține efectul complet fără a folosi peria. Și oricine care iubește rimelul știe că peria este cea mai importantă parte.

Ne-am dezvoltat un fel de al șaselea simț atunci când răsucim un capac de rimel – știm imediat dacă ne va plăcea sau nu. Și o poți face și tu. Tot ce trebuie să faci este să examinezi peria. Diferitele curbe și stiluri de perii creează efecte unice asupra genelor. De aceea, am vorbit cu mai mulți profesioniști în machiaj pentru a te ajuta să înțelegi funcțiile unora dintre cele mai populare aplicatoare înainte de următoarea ta aplicare de rimel.

Subțire

Periile subțiri sunt ideale pentru a acoperi fiecare fir de păr – chiar și acele fire mici și subțiri din colțurile interioare ale ochilor. Iar cu ajutorul periei înguste, poți trece cu ușurință rimelul pe genele inferioare fără să faci mizerie

Clepsidră

Arcurile de pe ambele părți ale acestui aplicator vor conferi genelor un aspect dramatic. Peria curbată ridică firele de păr din colțurile exterioare, oferindu-ți o privire larg-vegheată. În plus, peri rigizi ajută la dublarea impactului formulei pigmentate. Este o alegere excelentă pentru clientele care iubesc rimelul intens și întunecat.

Ascuțită

Vârful de precizie este ideal pentru a aplica mai multe straturi din acest produs. Vârful mic va ajunge chiar în genele interioare și inferioare pentru a separa, iar capătul mai mare va aplica produsul pe restul. Cea mai bună parte: poți stratifica rimelul fără să-ți faci griji cu privire la smocuri cu această perie ascuțită.

Spirală

O perie cu spirală dublă este excelentă în special pentru femeile cu părul fin și scurt al genelor. Cel mai bun mod de a folosi această perie este să o miști de la rădăcină spre vârf, într-o mișcare în zig-zag. Întotdeauna șterge excesul de rimel de pe perie înainte de aplicare, pentru ca acesta să nu apară aglomerat.

Vârf rotund

Dacă vrei să te concentrezi cu adevărat pe anumite zone ale genelor tale, o perie cu vârf rotund este potrivită pentru tine. Ține peria pe verticală la baza genelor și mișc-o în timp ce împingi în sus pentru a bloca cu adevărat acea curbură care deschide ochii

Curbată

Bastonașele de mascara curbate sunt fantastice pentru volum. Funcționează chiar mai bine dacă se folosește în prealabil un ondulator de gene. Aceste rimeluri funcționează deosebit de bine pentru fetele norocoase cu gene lungi, deoarece efectul de curbură este deosebit de vizibil.

Formă de S

Iată un aplicator cu un număr dublu de curbe. Adaugă atât lungime, cât și volum și, deoarece peria este pe partea mică, este, de asemenea, excelentă pentru genele scurte. Și ceea ce ne place cel mai mult este că periile sunt ușor distanțate, ceea ce ajută la crearea unui păr de gene pufos.

Groasă, densă

Această perie de pluș este umplută cu fibre dense care vor lăsa chiar și genele subțiri cu aspect voluminos. Funcționează bine pe aproape orice tip de gene, dar este deosebit de bun pentru cele cu gene rare care au nevoie de ajutor în departamentul de grosime. Ținând peria în poziție orizontală, înclină bărbia în sus și privește în oglindă. Clipește în perie pentru a depune culoarea la rădăcina genelor, apoi mișc-o dintr-o parte în alta pentru a acoperi mijlocul și vârfurile. Întoarce peria pe verticală și mergi geană cu geană de la rădăcină la vârf pentru a crea și mai mult volum.