Cauți parfumuri puternice care să rămână pe pielea ta de dimineața până seara? Ei bine, ești în locul potrivit. Selecția de parfumuri pentru el și pentru ea de mai jos te va duce la un nivel cu totul nou!

  1. Mon Guerlain Intense de Guerlain

Individualitatea și puterea sunt al doilea tău nume dacă porți Mon Guerlain Intense. Acest parfum a fost conceput pentru a reprezenta feminitatea și puterea femeii moderne, cu un amestec contrastant de lavandă blândă și vanilie cu mosc și patchouli convingător. Este moale și delicat, dar plin de personalitate și atractivitate senzuală.

  1. Si Passione Intense de Armani

Armani însuși spune: „Intensitatea nu trebuie să fie neapărat să fie întunecată. Intensitatea este o mișcare în devenire, o vibrație continuă”. S-ar putea să te întrebi „cum poate vibra un parfum?!” Ei bine, totul e în natura energizantă și stimulativă a anumitor note! Gândește-te la nectar vibrant de coacăze negre, iasomie îmbătătoare și paciuli puternic, toate combinate într-un parfum Armani care te ridică, făcându-te să te simți uimitor! Aceasta este puterea lui Si Passione Intense.

  1. Spicebomb Extreme for him de Viktor&Rolf

Cauți un parfum care să nu facă lucrurile pe jumătate? Atunci vei avea nevoie  de Spicebomb Extreme de Viktor&Rolf  în viața ta – cât mai curând posibil! Sticla în formă de grenadă, titlul „extrem” și amestecul său de note calde, cu adaos de piper, toate indică un singur rezultat – un parfum plin de personalitate, care este pe cât de fascinant, pe atât de memorabil!

  1. Ultra Male for him de Jean Paul Gaultier

De obicei, dulceața nu este în meniu când vine vorba de parfum puternic, dar Ultra Male de Jean Paul Gaultier face o excepție de la regulă. O reinterpretare a Le Male original atât de popular, acest parfum delicat, dar masculin, se deschide cu pere dulci și bergamotă, înainte de a te încălzi cu o inimă aromată picant și, în final, de a se termina într-o bază cremoasă, lemnoasă. Este curat, puternic și perfect pentru a fi purtat pe tot parcursul anului.

  1. La Vie Est Belle Intensément de Lancôme

Creat de trei dintre cei mai proeminenți parfumieri din Franța, La Vie Est Belle Intensément este o versiune mai vie și mai puternică a originalului foarte iubit La Vie Est Belle. Notele florale senzuale se împletesc în mod expert cu aromele fructate strălucitoare pentru a crea un parfum cald, care radiază de fericire de dimineața până seara.

  1. Stronger With You Intensely for him de Armani

Parfumul modern, captivant, prezintă note contrastante proaspete și condimentate cu piper roz în vârf, vanilie și piele întoarsă în inimă și lemn de chihlimbar la bază. Este complet captivant, la fel ca și cum ne-am îndrăgostit, și am urca noi culmi pentru a pune mâna pe el!

  1. Joy Eau De Parfum Intense de la Dior

Nu toate parfumurile puternice sunt exagerate și puternice. Acest parfum Dior femei este la fel de moale și la fel de blând ca și originalul, dar are note mai bogate și complexe. Acest parfum Dior femei este fermecător și primitor – una dintre acele arome de care îți amintești de la prima pulverizare! Notele de iasomie și neroli din acest parfum Dior femei îi conferă un atractiv feminin incontestabil, în timp ce citricele îi dau viață cu o intensitate care provoacă dependență. Nu trebuie să treci prin viață fără să încerci măcar o dată acest parfum Dior femei.

  1. Invictus Intense de Paco Rabanne

Paco Rabanne a preluat parfumul original Invictus și i-a dat un look mai captivant, mai întunecat și mai sexy și suntem cu toții aici pentru asta! Invictus Intense este la fel de irezistibil ca întotdeauna, cu un aspect puternic lemnos-chihlimbar, amestecat perfect cu condimente bogate și flori vibrante. Din ce sunt făcute visele intense la parfumuri!

  1. Spirit Of The Brave Intense for him de Diesel

Totul despre Spirit of the Brave Intense este autoritar, de la amestecul sofisticat de note masculine până la emblematicul pumn de aur. Începe cu note proaspete și înălțătoare de măr și bergamotă înainte de a se dezvolta într-o inimă senzuală și învăluitoare de chiparos și salvie. Baza de vanilie și paciuli oferă ceea ce au cele mai puternice parfumuri, o longevitate crescută de care te poți bucura ore în șir.

  1. Homme Intense for him de la Dior

Oamenii întorc adesea capul când cineva care miroase bine intră într-o cameră. Și vei ști la ce ne referim dacă ai întâlnit vreodată pe cineva care poartă Homme Intense by Dior! Acest parfum Dior intens, senzual și rafinat este un adevărat captivant cu straturile sale de note lemnoase aromatice, florale și senzuale. Este profund, bogat, îndrăzneț și parfumul perfect de purtat în noapte!