În pauza competițională de iarnă, Petrolul i-a adus de la fosta ”concitadină” Astra pe golgheterul echipei- Dragoș Gheorghe (împrumutat pentru 20.000 de euro, în două rate, plătibile în decursul a un an și jumătate), respectiv portarul Sebastian Moroz – liber de contract.
Transferul acestor fotbaliști nu este singura mișcare între cele două cluburi, inclusiv la nivelul loturilor de copii și juniori existând o mutare interesantă. Astfel, după ani buni petrecuți la grupele de juniori ale Astrei, antrenorul Nicu Lazăr va reveni la Petrolul și va prelua grupa juniorilor născuți în 2006 (care a fost a lui Vicky Roșca, în prima parte a sezonului). Nicu Lazăr revine la culorile galben-albastru, după ce a activat la Petrolul ca jucător și antrenor secund, apoi, lucrând, pe rând, la defuncta Conpet și Astra – juniori. Acesta – care este și oficial al clubului CS Brazi- îl urmează pe fratele său – Costel Lazăr, care a revenit și el la Petrolul, de asemenea, după o lungă perioadă ca oficial al Astrei.
Și la prima echipă a Petrolului sunt mulți cu ”pedigree” astrist, principalul Nae Constantin fiind jucător în ”9 Mai”, preparatorul fizic Bebe Bărbulescu având și el în ”CV” experiențe nenumărate la prima echipă a Astrei (cu care a luat titlul) și la gruparea secundă, fiind fost antrenor principal al ”satelitului” și antrenorul cu portarii, Cătălin Grigore activând în ”9 Mai” în mai multe perioade ale carierei sale!