Formația prahoveană de Liga a III-a, CS Blejoi a trecut la ”etapa a doua” a pregătirii de iarnă, disputând primul amical din 2022. A fost o remiză la Moreni pentru elevii lui Răzvan Vlad, scor 1-1 și va urma o perioadă de cantonament centralizat în ”evoluția” pr egătirii meciurilor rămase de jucat din acest sezon.
Egalul din primul amical al iernii, dintre Flacăra Moreni și CS Blejoi scor 1-1, a rezultat după golurile marcate, pe final de meci, de Oaie (81 – prahoveanul de la Moreni marcând pentru gazde), respectiv Dănuț Iancu (min. 90-din lovitură de 11 m), care a consfințit scorul final.
Pentru CS Blejoi au evoluat în acest meci următorii jucători: Bălănică – Catană, Nicolae, Ţăranu, Oprea – Răileanu – Niƫescu, Enache, Munteanu, Ghinea – Lambru. Au mai jucat: Marinache – Şerban, Cl. Stoica, O. Mănescu, Dr. Mănescu, Licsandru, G. Stoica, D. Iancu.
Cu această ocazie au debutat în tricoul echipei prahovene şi jucătorii transferaƫi ȋn această pauză competiƫională: Sergiu Bălănică (18 ani, de la FC Voluntari), Tudor Ţăranu (23 ani, de la CSO Plopeni), Aris Oprea (19 ani, de la Petrolul) şi Mihai Niƫescu (20 ani, de la Petrolul)
Următoarele meciuri de pregătire pentru elevii lui Răzvan Vlad sunt cu Petrolul U19 (2 februarie) şi CSO Tricolorul Breaza (5 februarie).

Victorie și pentru ”satelit”

Şi celelalte echipe ale clubului din Blejoi au ȋnceput seria meciurilor de pregătire.
Echipa secundă, aflată într-o poziție favorabilă în lupta de promovare în Liga A județeană, a ȋnvins, scor 5-4, Unirea Urlaƫi, (locul 13 in Liga 4) ȋntr-un joc disputat la Parcul Municipal Vest, tot în weekend-ul trecut. Au marcat pentru ”satelit” Solomon (3), Nica și Mosor, echipa de start fiind următoarea: Nicolescu – Stancu, Sterie, Maradin, Dinu – Stroe, Roșu, Rudaru, Dorobanțu – Bărbuceanu, Solomon.
Tot la Parcul Municipal Vest, grupa de juniori 2008-2010 (antrenor Ovidiu Neagu) a ȋntâlnit ACS Juniorul Bucureşti (grupa 2008), bucureștenii fiind cei care au învins cu 6-1.

Golgheterul Petrolului se face ”blejoian” pentru două săptămâni!

Atacantul cu cele mai bune ”cifre” din lotul Petrolului, africanul Sory Diarra (22 de ani în curând), chiar golgheterul ploieștenilor în acest sezon este ultima… noutate din lotul celor de la CS Blejoi!Jucătorul din Mali nu are dreptul să intre în Turcia, fiindcă pașaportul pe care îl are acum va expira în curând și se va antrena cu CS Blejoi în următoarele două săptămâni, urmând să rateze poate cea mai importantă perioadă de pregătire din această iarnă. A fost cea mai bună ”soluție” pentru a compensa programul de pregătire al jucătorului din Mali, care a avut și o ”problemă” la venirea în țară, din vacanța de iarnă, întârziind mai bine de o săptămână de la programul echipei.