Deși părea, după o săptămână perfectă din punct de vedere meteo pentru fotbal, că programul de pregătire gândit la început de ianuarie de echipele noastre nu va fi perturbat, exact când era nevoie de … un pic de vreme bună, s-au stricat toate planurile.
CS Blejoi a sperat la un amical „de prestigiu”, cu Dinamo, meciul fiind însă anulat, până la urmă! Mai întâi, partida care trebuia să se dispute sâmbătă dimineață de la orele 12.30, la Blejoi, a fost mutată la Săftica, la cererea echipei Dinamo, apoi, din păcate pentru echipa pregătită de Răzvan Vlad, condițiile meteo au condus la anularea amicalului, pentru că, nici la baza de pregătire a dinamoviștilor, terenurile nu erau într-o stare bună, echipa prahoveană de Liga a III-a primind însă promisiuni că, într-o proximă ocazie, când va fi o ”fereastră” în programul de pregătire, va exista un amical Dinamo – Blejoi!
De altfel, tot sâmbătă, din aceleași considerente, nici amicalul FC Argeș – CS Mioveni nu s-a putut juca, terenurile de la bazele FRF, Mogoșoaia și Buftea, fiind și ele impracticabile.
Iar pentru Blejoi va urma o săptămână de pauză, în speranța că va fi „mai bine”, în teorie, următorul test programat pentru echipă fiind cel cu Tricolorul Breaza, spre finalul lunii!

”Stranier” pentru Blejoi!

Atacantul Guy Gnabouyou – jucător de 32 de ani cunoscut fotbalului prahovean din scurta perioadă în care a evoluat pentru Petrolul și care s-a stabilit în județul nostru, alături de prietena sa, ploieșteancă – ar putea fi noutatea din lotul Blejoiului în meciurile rămase de jucat din acest sezon!
Guy – ultima oară la Sabah, în Malaezia – este un adevărat globe-trotter, în afara experienței ”petroliste” (unde a jucat câteva meciuri, fără realizări, în tricoul galben-albastru, bifând 6 meciuri, undeva peste 100 de minute) acesta având în CV, în cariera sa, și alte echipe din Finlanda, Islanda, Grecia, Franța, Anglia, Malta! Acesta se antrenează de o perioadă la Blejoi și, dacă nu va găsi un contract avantajos financiar ”afară”, ar putea bifa și Liga 3 de la noi!