Petre Apostol

Reprezentanții secției de badminton a Clubului Sportiv Comuna Berceni, pregătiți de antrenorul Adrian Basarabeanu, au încheiat anul 2021 cu rezultate foarte bune la Campionatele Naționale U13, U15, U23, Elite, desfășurate la Timișoara.
Categoria U15 ani a fost dominată de cei doi sportivi ai clubului prahovean, Luca Pandele și Denisa Muscalu, care au reușit să câștige toate titlurile naționale puse în joc la această grupă de vârstă: simplu băieți, simplu fete, dublu băieți, dublu fete, dublu mixt!
La categoria U13 ani, Matei Pandele a devenit vicecampion național la simplu băieți și a câștigat medalia de bronz la proba de dublu băieți. Izabela Dragomir și Delia Putaru au reușit, tot la categoria U13 ani, să câștige medalia de bronz la proba de dublu fete.
La categoria superioară de vârstă, U23, Luca și Dinu Pandele au devenit vicecampioni naţionali la dublu băieți. Luca a urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere la proba de simplu, performanță obținută și la proba de mixt, alături de Denisa Muscalu.
De menționat că, în premieră pentru Berceni, a fost câștigată prima medalie la un campionat național de seniori. Dinu Pandele a reușit această performanță, la proba de dublu mixt, alături de Andra Stoica (CSS 6 București), cei doi obținând medaliile de bronz.
În plus, anterior competiției de la Timișoara, sportivii prahoveni s-au trecut pe lista medaliaților și la campionatul destinat categoriei U19, disputat la București, elevii antrenorului Adrian Basarabeanu obținând următoarele performanțe:
Luca Pandele – campion național simplu băieți, campion național dublu băieți, campion național dublu mixt.
Dinu Pandele – campion național dublu băieți, medalie bronz simplu băieți.
Denisa Muscalu – campioană națională dublu mixt, vicecampioană simplu fete și dublu fete.
Andreea Vlăsceanu – vicecampioană națională dublu fete.