Şi în anul 2021 Clubul Sportiv Petro-Energia Câmpina a reușit să obțină performanțe, cu toate că, după cum ne-a mărturisit conducătorul clubului, antrenorul Mihai Pascu, s-a confruntat cu mai multe dificultăţi privind participarea la competiţii.
Chiar şi în aceste condiţii, spre cinstea lor, sportivii şi antrenorii clubului au reuşit să obţină performanţe onorante pentru Câmpina și județul Prahova.
Astfel, multipla campioană a României, Sara Mincof, a confirmat și în 2021, obţinând încă două medalii de aur şi una de argint, la probele de aruncare a discului şi a greutăţii.
De asemenea, talentatul sprinter şi săritor în lungime, Cristian Nechifor, a devenit dublu campion al României, la sprint 80 m şi la săritura în lungime, cu performanţe apropiate de recordurile naţionale la categoria copii 2, arătându-se un atlet de mare perspectivă.
De menționat și rezultatele obținute de un fost atlet de la clubul câmpinean, Denis Piciu, care acum s-a regăsit printre protagoniștii din competițiile de ciclism la U23, fiind rutier la CS Petrolul Ploieşti. Alături de el, către ciclism s-a îndreptat și Daniel Baba, tot un fost atlet de la CS Petro-Energia.
O frumoasă surpriză dintre atleții clubului câmpinean a realizat-o Graţiela Ioana David (12 ani, 1.77 m), care, deşi începătoare în atletismul de performanţă, a reuşit să se numere printre finalistele de la proba de auncare a discului şi la cea de aruncare a greutăţii.
Din păcate, restricţiile cauzate de pandemie, dar și faptul că sursele de finanțare au fost greu de găsit, mai ales în absența unei susţineri din partea autorităţilor locale, i-au făcut pe alţi sportivi de perspectivă ai clubului să nu poată participa la competiții, printre aceştia numărându-se: Alexandra Necula, Ana Maria Vișoiu, Noemy Radu, Andreea Stroilescu, Ana şi Antonia Rotaru, Vlad şi Ana Tudorache, Ingrid Ghica, Alexandru Manea, Andrei Pleşcan, Denisa Năstoiu, Nicoleta Pătru, Alexandra Constantinescu.
De remarcat, totodată, şi medaliile obținute la Campionatele Masters de sportivii M. Dumangiu, M. Pascu, E. Necula, D.Tudorache, B. Manea, I. Ludușan, I. Burloiu, L. Samoilă, Şt. Samoilă,C. Năstase, M. Micu, M. Rotaru, M. Teodorescu, T. Marinescu, L. Popescu.
Clubul prahovean a fost susținut de Florian Calotescu, director şi profesor de educaţie fizică şi sport de la Şcoala Generală Floreşti, prof. Mihai Dochia (Școala Generală I. Câmpineanu Câmpina), Conpet Ploieşti, OMV Petrom, Romgaz, BCR, BRD şi Confind Câmpina, precum și familiile David (Floreşti), Necula (Breaza), Burloiu, Manea, Samoilă, Florescu, Dumitrache şi Tudorache (Câmpina).