Formație cu pretenții, cu o infrastructură ”peste medie”, cu rezultate bune în fiecare an, CS Păulești a reprezentat cea mai constant și plăcută surpriză, terminând turul Ligii A pe primul loc! Prilej de mulțumire și bucurie pentru Florin Pripu, cei care susțin echipa, din punct de vedere financiar (CS Păulești își desfășoară activitatea drept club sub tutela Consiliului Local din comuna mai sus amintită) oferind jucătorilor ”premianți”, pe lângă drepturile financiare cuvenite – unele ”decente și realiste” pentru nivelul primului eșalon județean și o masă de final de an.
Deși, inițial, s-a plecat cu ideea unui ”banchet” în toată regula, la un restaurant din zonă, jucătorii au fost mai încântați de varianta unei mese organizate chiar la stadion, locul unde au obținut frumoasele performanțe din tur fiind și gazdă primitoare pentru această petrecere – tăiatul porcului fiind momentul cel mai așteptat.
”Nu vor fi modificări substanțiale în lot, vom încerca să mai aducem doi-trei jucători tineri, de perspectivă, care să ne asigure dubluri pe posturi și continuitate. Fără a avea ca obiectiv locul 1, noi avem de fiecare dată drept scop să câștigăm fiecare meci, dacă se poate” – spune Dan Iancu.