După un an, 2020, în care pandemia a întrerupt șirul tradiționalelor petreceri de final de an pentru arbitrii prahovoveni, cavalerii fluierului din județul nostru au regăsit ”gustul distracției”, sâmbătă seara având loc banchetul acestora !
Alături de conducerea CJA Prahova și de invitați, arbitrii prahoveni au avut parte de o petrecere pe cinste, la propriu, cel mai așteptat moment fiind cel al acordării premiilor pentru acest an, comisia condusă de Marian Deaconu, avându-i alături pe vicepreședinții Ionescu Mihail, Safta Constantin, plus membrii săi – Neagu Ionuț, Popa Marian și Lefter Cristian- luând decizia de a acorda distincții doar celor trei arbitri promovați în acest an în loturile naționale, anume Doru Petre – cel care a fost ”urcat” în lotul eșalonului secund, respectiv Paul Manu și Alin Ionică, acești doi cavaleri ai fluierului făcând acum parte din lotul Ligii a III-a!
Campioni la … bună dispoziție au fost însă toți arbitrii prahoveni, care au reușit să depășească și cea mai dificilă perioadă a carierei lor în acest domeniu. A fost totul… ca în vremurile bune!